måndag 24 januari 2011

Mån24Jan-Sjukhus

~[39kg, hur mycket väger det? FÖR LITE?!]~

Idag har jag varit på sjukhuset igen på lung röntgen, det gick faktiskt jätte bra, från en skada på 1,8cm till 2mm :) så läker bara bra!

Dock kom åter igen prat om min vikt upp. När jag var inlaggd på sjukhuset kände jag mig rent av förhörd angående mina matvanor och inre tankar. Fick i dag veta av min läkare att det varit ett hett ämne angående mig och detta under min vistelse där, alla möjliga läkare hade tittat på mina shonaler och diskuterat. De hade tydligen till och med diskuterats om sondmatning! WTF!
Blev lite stöt och arg faktiskt när jag hörde det, jag har alltid varit smal och det beror inte på något själv skade beteende! Anklaga mitt matsmälltnings system för mitt låga kropps fett!

Tack och lov för att jag fått den läkare jag fått, hon och jag är på precis samma nivå så hon förstod mig precis. Hon skrattade och gav en gemförelse som sa allt
-Du är 163cm & väger 39kg, själv är jag 173cm & väger 49kg
Så hon hade alltså tagit mig i försvar och så för en gång skull slapp jag försvara mig utan fick förståelse! Men usch vad folk kan dömma! hahah blir så arg!

5 kommentarer:

PrinsessanCarro sa...

Jag förstår om du blir arg på dessa läkare. Dömma innan man vet. hmm... inge snällt alls.... >:(

jag vet hur det är...

Namnfri sa...

Ush, känner igen mej med viktproblemet, alla hackar på mej att jag är sååå spinkig och måste gå upp i vikt! :/ Jag är 164cm och väger 39kg.

- Alexandra! sa...

Åh, skönt att höra att du läker på bra!

Härligt att du har en läkare som du kan vända dig till också, som faktiskt förstår dig. :)

sv: MÅSTE se den! :D

JP sa...

Sv; tack så mycket! :)

JP sa...

Haha kör hårt! Ta med en påse godis till honom så blir han glad.