tisdag 15 december 2009

Tis15Dec

Härligt snö väder! ^-^ Och nu snöar det igen. Pulkorna har jag redan rotat fram. Så i eftermiddag då du då kanske jag ger mig ut i pulkabacken! Just nu sitter jag hemma och tittar på en dokumentär om Skolfobi. Väldigt intressant faktiskt. Tyvärr tycker jag det är väldigt synd att dom alltid måste punktera att det inte är skolans fel.
Dom påstår i detta program att det enligt erfarenhet är händelser utanför skolan i hemmet osv som orsakar skolfobi..Måste säga att jag inte alls tänker hålla med! Det finns ingen som kan bestämma var i från man får sina fobier. Då menar jag inte bara skolfobi utan all fobi! blir så ströd över att folk alltid måste skylla på någonting annat. Specielt skolan..dom har alltid en bortförklaring till varför inte dom är skyldiga..Haha men men ^.^ De kan man diskutera i evigheter. Men på tal om skolan måste jag se till att göra mig i ordning och komma i väg! *Vinkar Hejdå*

1 kommentar:

- Alexandra! sa...

Det slutar verkligen aldrig snöa. :P

Man kan inte säga att skolfobi bara härstammar från en del av samhället, för som individ skapar man fobier från alla möjliga olika håll. Det kan vara hemmet, men även skolan själv. Man ska aldrig utesluta på det där sättet. Fegt av dem att säga så!

sv: Åh, har du? Hur många såna lampor har du? :)