måndag 8 augusti 2011

Mån8Aug-Hemma

٠•●♥Övik och Urkult♥●•٠
Hemma igen efter en vecka full med allt & lite till! ^-^


Dag1:
Måndag föra veckan satte vi oss i bilen och påbörjade resan, sent på kvällen packade vi ur bilen i närheten av övik hos mammas särbo, vill man stanna på alla loppisar på vägen tar det lite tid att ta sig till målet! ;)

Dag2:
Tog vi oss in till Övik centrum och träffade Pär! En trevlig kille jag lärt känna via nätet och en gemensam kompis. Vi spenderade hela dagen ihop, det blev att fika, hälsa på två läskiga ormar, äta pizza och ta ett kvälls badDag3:
Träffa Pär igen! Tog oss ett morgon bad och efter det padlade vi kanot! På eftermiddagen bjöds vi på god vego soppa & tvilling fick sig en näs piercingDag4:
Fortsatte resan vidare till Näsåker för att för andra året i rad besöka Urkul! Sveriges mysigaste festival (iaf om du frågar mig)Nästan så fort vi fått upp tältet och satt oss började dock regnetDag5:
Regnet hade uppenbarligen kommit för att stanna, men inga ledsna miner för det! Festival stämningen fans också där för att stanna och denna dag såg vi bland annat Looptroop Rockers!Dag6:
På morgonen sissta heldagen på festivalen inna hemfärd var stämningen lite spänd i tältet när vi vaknade och insåg att det regnat så pass att det var blöt och lerigt nästintill ÖVERALT! Haha. Det var bara att acceptera läget & fortsätta leva festival liv med leendet på läpparna, vilket inte är svårt med alla mysiga människor på Urkult ( träffade en del dummisar också, men dom finns ju tyvärr överalt!)Dag7:
8 timmars resa tillbaka till sthlm! Kan säga att de var tre leriga/slitna/trötta ungdommar som klev på den bussen med en liten längtan efter en varm dusch ^-^
Sorry! But have no time ore energy to translate this post, please use googel translation on the right side of the blog

2 kommentarer:

- Alexandra! sa...

sv: Jag älskar den! :)

Knix sa...

Thanks! :)