onsdag 30 juni 2010

Ons30Juni-London

Dag6-23Juni
Detta var då alltså sista dagen i london innan vi skulle fortsätta resan hem igen vida tyskland osv. Egentligen var vi nog alla lite för trötta & hade lite för ont i våra kroppar för att orka bege oss ut på en till vandring i london. Men är man bara där 4dagar vill man ju hinna med så mycket som möjligt!

~[china town ]~


När vi tidigare under veckan var vid china town passerade vi i stort sett bara så detta fick bli en av sista dagens utflykter ^-^

Även här hade dom en Marknad [som jag blev lite små förälskad i]
Haha Ja, alla ni som precis som jag gillar söta saker behöver nog ingen förklaring på varför jag så skarpt gillade denna marknad ^-^ Jag hade utan tvekan kunnat handla som galen där inne & stannat i timmar!

Men allt detta gulli gull är ju ingenting för tvilling & Mammsen..Så blev inte så långvarit just där inne & inte så mycket shopping häller, Haha ^-^ Men förhoppningsvis är china town & deras marknad där för att stanna & finns kvar nästa gång jag tar mig till London, eller kanske är det kina jag skall ta mig till nästa gång?

4 kommentarer:

- Alexandra! sa...

Åh, har dem China Town i England också? Tufft! :D

sv: Twin Peaks verkar gå varje onsdag och torsdag men du måste verkligen se första avsnittet innan du fortsätter, det är en sån serie och jag överdriver absolut inte. Försök att se avsnitt i ordningsföljd och inte missa något i såna fall. Jag är inne på min 6:e omgång med att se serien så tro mig, du måste se första avsnittet först. :)

Tack så mycket! Japp, jag har haft näspiercingen sedan jag var 14 år. ;D

Ja det har du ju rätt i, vilka kändisar som är mest aktuella varierar ju i perioder.

Juliet sa...

Hej på dig!
Har läst och tittat på dina bilder från London, verkligen häftiga bilder och coola affärer, jag ska nog oxå resa dit nån gång:D vore kul å gå på vax museet:)

Stina sa...

Gud vilken rolig affär! Där skulle jag också kunna gå runt i flera timmar :P

Stina sa...

Sv: Ja, jag fick ringen idag! :D Både den och örhängena var jättefina! Tack så jättemycket :D Håller på och ska göra ett blogginlägg om dem också ^__^