måndag 7 juni 2010

Mån7Jun-25inlägg kvar

Hittills har jag publicerat 175inlägg så 25inlägg kvar till 200 ^-^ Vilket sedan kommer firas med en liten tävling har jag planerat ut, så nu är det bara för mig att vara aktiv som bara den, haha inte så intressant redan nu kanske men i alla fall!

Igår kom för övrigt carro & alex hit! Vi hade tänkt pyssla & låta killarna prata av sig inom paintball ämnet, men blev inte så mycket pyssel & tvilling har terroriserat mina öron med paintboll prat även i dag ^-^ men trevligt var de i alla fall och Carro hade med sig världens godaste Vegetariska Lasagne! MUMS!

Idag
var jag på bio med Hanna & tvilling, vi såg prince of persia tror jag den hette. Var faktiskt bra! Haha! överraskande då vi inte ens visste vad det var för film utan bara tog någonting.

I morgon är det skolavslutning för min del! Ska bli härligt som bara den med ett efterlängtat sommarlov! Men nu måste jag ta och slita mig från datorn och sy lite på någonting till tvillings paintball grejer..kan ingenting om det där så vet knappt själv vad jag ska sy... men han har tjatat i en vecka nu så bäst att åter igen försöka få tyst på honom ^-^

2 kommentarer:

prinsessancarro sa...

haha vad rolig han är ;P undrar om det är det där A sa att man kunde göra? sy fast fickorna på bältet?

- Alexandra! sa...

Åh, spännande med tävling!

Vegetarisk lasagne har jag aldrig ätit, måste testa för det verkar riktigt gott.

sv: Tack så jättemycket, Nea! :D